After-Earth-3

Уил Смит отново ще е баща-мечта

Чернокожата звезда ще участва в нов фентъзи филм – City That Sailed.

Тазгодишният опит на Уил Смит да вкара семейството си в актьорската професия и да изиграе бащата в дълбокомислен фантастичен филм се наричаше After Earth и се провали грандиозно. Това обаче не е отказало чернокожия актьор, защото явно ще пробва пак. Този път детето ще бъде не момче, а момиче, а жанрът – не научна фантастика, а фентъзи.

Изображение с име: 504x_368578581_0c1e5531b3Филмът ще се казва „Градът, който заплава“ (City That Sailed) и ще покаже как любовта между малко момиче и баща му кара Манхатън да заплава и да застане до Великобритания. Уил Смит ще е бащата, а Уилоу Смит, може да е дъщеря му и на екрана. Засега обаче е потвърден само той, а мнозина смятат, че след „Земята: Ново начало“ дори Уил Смит ще престане да бута роднините си навсякъде, а и дъщеря му е твърде голяма за тази роля.

Режисьор ще е Шон Леви, а сценарият се пренаписва от Одри Уелс. И двамата не са много високопрофилни, но поне Шон Леви вече има един голям хит с Real Steel. В първия сценарий от Андрю Микъл Уил Смит е уличен фокусник, а дъщеря му е изпратена в Англия. Там тя намира вълшебни свещи, които изпълняват желания, и си пожелава да бъде по-близо до баща си. Именно това кара Манхатън да застане до Лондон и събира отново семейството.

Очевидно е, че филмът се готви да бъде от типа „забавление за цялото семейство“, в случая може би повече за децата и домакините. Идеята е достатъчно добра за телевизионен филм, който да се излъчи по време на сбиращ семейството празник, но дали Уил Смит е достатъчен, за да я направи печеливша и в кината, предстои да видим.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата