Ана Пакуин изрязана от „Х-мен: Дните на бъдещето минало“

Плевел е присъствала в малка част от филма, но в последствие сцената е била сметната за излишна.

Феновете на „Х-мен“ вече чакат новия филм с нетърпение. Той обещава да е цял фестивал от герои, появявали се във филмите досега, независимо от мястото им в хронологията. Но с толкова много супергерои на едно място, режисьорът Браян Сингър трябва да намери точния баланс между количество и качество.

Този процес доведе до първата си жертва – присъстващата в маркетинговата кампания досега Ана Пакуин всъщност няма да участва във филма. Въпреки че нейната героиня Плевел участва в оригиналния комикс, а актрисата е била повикана за заснемане на цяла сцена, режисьорът в последствие е решил да я изреже.

„Докато решавахме какво да запазим и какво да махнем, видяхме, че тази сцена е на практика излишна“, обяснява Браян Сингър. „Тя е много добра, вероятно ще я включим в ДВД-версията, за да могат хората да я гледат. Но филмът е съвкупност от бижута и някои от тях трябва да отпаднат. За съжаление, отпада точно това, в което участва Плевел. Ана Пакуин взе участие в създаването на филма, но няма да присъства на екран.“

Новината не е добра за феновете на старите филми и героинята й, но поне показва, че режисьорът е готов на жертви в името на по-доброто качество. Всъщност, болшинството от феновете на комикса смятат решението за добро – така или иначе героинята на екран е била представена по-различно (и по-зле) от тази в комиксите, така че за тях тя е липсваща от самото начало. Физическата й липса в следващия филм, според тях, няма да е по-голяма несправедливост за героинята от тези, които вече са били направени.

Е, за който му е мъчно за Ана Пакуин – „Истинска кръв“ ще се завърне за последния си седми сезон през лятото на 2014, а за останалите – X-Men Days of the Future Past излиза на 23 май.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
4 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

e01

Тя и Мистик бяха най-симпатичните 🙁

Ми те плевелите по принцип са си за рязане…

Ивайло Генчев - Зомбито

То тя така или иначе след първия нямаше особена роля 😉

Мира
Pepper

Чакайте малко Плевел е Суки?? Чак сега захапах