1 коментар
Bitten-logo-wide-560x282

Секси върколаци в „Ухапана“

Канадската телевизия Space влиза в жанра на свръхестествените тийн-драми с новия си сериал Bitten.

Ако харесвате „Тийн вълк“ и „Дневниците на вампира“, то ние имаме ново предложение за вас – сериала „Ухапана“. В него Лора Вандерворт (позната ни от „Смолвил“ и една от най-сексапилните извънземни мацки чрез ролята си в „Посетителите“) се превръща във върколак. Героинята й обаче не е доволна от новата си свръхестествена същност и бяга както от живота, който не е искала, така и от мъжа, който я е превърнал в чудовище. Идеята е от романите „Жени от другия свят“ на Кели Армстронг.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Първи сезон на Bitten ще има 13 епизода и, както си личи, ще се възползва максимално от красотата на водещата си актриса. След като бяга от старата си глутница, Елена отива в нов град, започва работа като фотограф и се влюбва в ново гадже. Но мистериозна поредица от убийства започва да тежи все повече на глутницата й и тя се принуждава да се върне в Стоунхейвън и да помогне на старите си другари.

Освен Вандерворт в сериала ще се изявяват Грег Брик, Грейстън Холт („Алкатраз“) и Пол Грийн. Премиерата е на 11 януари (12-ти наше време) по Space в Канада и на 13 януари по Syfy в САЩ.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата