1 коментар
interstellar-dawnplapes-welcyest

Трейлъри за Interstellar, Dawn of the Planet of the Apes, Welcome to Yesterday

Рекламни клипчета за „Зората на планетата на маймуните“, „Междузвезден“ и „Добре дошли във вчерашния ден“.

Коледа наближава, а с нея и коледните подаръци за почитателите на фантастиката на кино. Тази седмица ще ви покажем три нови трейлъра на предстоящи филми от нашия жанр.

Започваме с Interstellar, чийто тийзър излезе преди няколко дни. Както вероятно знаете, това е следващият опит на Кристофър Нолан да направи нещо значимо, като в лентата ще присъства и старата му познайница от последния Батман – Ан Хатауей. Сценарият е на брат му, Джонатан, и се развива в бъдещето, когато климатът на Земята вече прави отглеждането на достатъчно посеви за изхранване на населението невъзможно. Екип изследователи са натоварени със задачата да използват червеева дупка, чрез която да намерят нова земя за култивиране.

Бутон за зареждане на YouTube видео

В най-пресния трейлър, този за „Зората на планетата на маймуните“ виждаме Цезар, който е станал крал на маймуните. Планетата вече не принадлежи на хората, но човечеството все още оцелява. Трейлърът е бил готов още за Comic-Con 2013, но чак сега става достъпен за масовата публика. Режисьорът Мат Рийвс обещава, че втората част от поредицата „Планетата на маймуните“ ще е по-скоро психологическа драма, която представя борбата на Цезар за контрол над кралството му и борбата на хората да си върнат планетата. Е, явно няма да липсват и екшън-елементи и битки, така че нека това да не притеснява любителите на летни пуцалки.

http://www.youtube.com/watch?v=v0wP5ZkaUGg

В последния трейлър за деня намираме група тийнейджъри, които на свой ред намират части за машина на времето в мазе. Хлапетата решават да я сглобят и да се позабавляват, но в последствие разбират, че нарушаването на континуума може да има пагубни последствия. Ще могат ли да възстановят естествения ред на нещата и ще жертват ли спомените и бъдещето си, за да го направят? „Добре дошли във вчерашния ден“!

Бутон за зареждане на YouTube видео

Welcome to Yesterday излиза в САЩ на 28 февруари, Dawn of the Planet of the Apes – през юли, а Interstellar – през ноември.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата