Тийзър за „От здрач до зори: сериала“

Странният вампирски филм на Робърт Родригез е адаптиран за малкия екран.

Преди време ви писахме за нов телевизионен канал, който от тази година тръгва в САЩ, и който още от тръгването си започва да продуцира собствен телевизионен сериал. Става дума за адаптация на култовия филм на Робърт Родригез „От здрач до зори“.

Премиерата на сериала всъщност е съвсем близо – на 11 март, а от новата телевизия вече пуснаха трейлър към него. Не е много дълъг, но показва доста неща – явно е, че сериалът ще заложи на по-подробно развитие и обогатяване на идеите от филма. Героят на Куентин Тарантино от филма също е показан в близък план и актьорът в сериала изглежда се справя добре в ролята (доколкото можем да преценим от кадър и половина). Вампирката-танцьорка на Салма Хайек пък е изобразена на плаката.

Въпреки това From Dusk Till Dawn: The Series се посреща с изключително неодобрение от страна на феновете, според които сериализирането на филма е ужасна идея. Ниският бюджет и неизвестните актьори никак не вдъхват доверие на зрителите, които вече правят паралели с провала на „Зомбиленд: сериала“.

Колкото до въпросните актьори, няма смисъл да ви ги изреждаме, защото не сте чували нито един от тях. Единствено може да разпознаете Робърт Патрик („Истинска кръв“, „Досиетата Х“) като Джейкъб Фулър, бившия свещеник, чиято каравана братята Геко отвличат, за да избягат в Мексико.

Ще видим дали на телевизията ще й потръгне и дали предстоящият сериал ще намери своите зрители, за да посъживи кариерата на Робърт Родригез.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
2 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Pain

Мхммм нееее

Drago

Yes!