Трейлъри за Game of Thrones, Outlander, Helix

Вижте сцени от 3 от най-дългоочакваните сериали на 2014 – „Игра на тронове“, „Другоземка“ и „Хеликс“

„Игра на тронове“ миналата година доказа, че все още има с какво да изненада зрителите. Сериалът започна и сериозно да се отклонява от книгите „Песен за огън и лед“, на които се базира, с което нещата стават все по-непредсказуеми и за тези, които са чели оригиналния материал. Логично, четвъртият сезон на Game of Thrones е едно от най-чаканите телевизионни събития за 2014. Късно снощи излезе трейлърът към него:

Хем има достатъчно надъхващ материал, хем феновете на книгите разпознават голяма част от сцените и, съответно, събитията, които предстоят, хем непрочелите книгите не могат да бъдат спойлнати с каквото и да било. В скорошно интервю Кит Харингтън е загатнал, че в следващият сезон ще има най-много смъртни случаи, така че очакваме с нетърпение да видим коя е следващата фалимия, която ще понесе най-сериозни жертви. За който се интересува – песента от трейлъра е Chelsea Wolfe – Feral Love.

Продължаваме с един сериал, чието развитие следим отдавна – „Другоземка“. За новия проект на Роналд Д. Мур по бестселърите на Диана Габалдън вече има трейлър. Главна героиня е Клеър Рендал, омъжена медицинска сестра във Втората световна война, която по мистериозен начин се озовава в 1743 г. Там й се налага да се омъжи за Джейми Фрейзър, джентълмен и красавец. Сърцето на Клеър се разкъсва между любимите й в различните векове.

За финал сме ви оставили трейлъра за остатъка от сезона на „Хеликс“. Новият сериал на Syfy започна доста обещаващо, а до края на зимата ще се излъчат останалите епизоди от първия му сезон. В следващия трейлър можете да видите част от това, което ще стане по-нататък в сериала.

http://www.youtube.com/watch?v=sPej0FK-6fo

Game of Thrones започва на 6 април, Outlander някъде през лятото, а Helix вече излиза по нашенските торенти всяка събота.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
1 коментар

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Петя Ивайлова
petia84

Хеликс ми харесва, но има прекалено много ужасяващи неща (като болните), не знам дали няма в един момент да ми омръзне да ги гледам. Другоземката сигурно ще я гледам, но все още ми изглежда малко като фантазия за домакини.