15 коментара
100dominion

Трейлъри за The 100, Dominion

„Стотимата“ и „Доминион“ се представят пред потенциалните си зрители с нови кадри.

Последните няколко дни са направо благодат откъм трейлъри за предстоящи телевизионни проекти. Някои са по-интересни, други не чак толкова. Днес ще ви покажем спотовете за новите постапокалиптични сериали „Стотимата“ и „Доминион“.

The 100 започва още тази пролет. В него ще видим как 100-ма тийнейджъри-затворници са изпратени да реколонизират Земята след като е била унищожена от ядрен апокалипсис. Предишният трейлър не изглеждаше ужасно, но най-новият такъв залага по-силно на тийн-елементите и показва повече главната руса актриса, която явно успешно ще си съперничи с Кристин Стюарт за актьорска игра.

http://www.youtube.com/watch?v=RC-QZv-Zkj4

За Dominion имаме само тийзърче, но то поне е достатъчно, за да ни покаже, че ще доминират пустинните пейзажи, и да ни увери, че сериалът ще започне именно през юни (вместо да закъснее, както първоначално имаше опасения). ТВ-разклонението на „Легион“ ще ни върне към войната между ангелите и хората, като главният герой ще бъде този, който може да я спре.

http://www.youtube.com/watch?v=JTVe-wnBYAQ

Вдъхновиха ли ви трейлърите? Смятате ли, че поне един от тези два сериала ще си заслужава да се гледа? Надяваме се да научим от коментарите.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата