zombie-safari ttt

Да отидем на зомби сафари?

Готви се пародия на „Джурасик парк“ със зомбита!

Изображение с име: zombie-safari-1Винаги когато кината чакат нов очакван и голям блокбъстър, продуценти с по-скромни възможности се опитват да припечелят на тях гръб чрез пародии или директни копия. Е, от време на време се получава и по нещо забавно.

Такова обещава да бъде приключението „Зомби сафари“. Въпреки, че проектът е на много ранен етап, той вече придобива известна популярност из интернет. Резюмето на сюжета изглежда по следния начин:

„Години след зомби апокалипсиса, животът почти се е нормализирал. Но един милиардер, полудял след случилото се на семейството му по време на епохалното събитие, решава да отвори увеселителен парк със зомбита. Но когато токът спира, вече няма какво да спре зомбитата от атракциите да избягат.“

Заменете „зомбита“ с „динозаври“ и ще получите сюжета на „Джурасик парк“. Точно това цели продуцентът Марк Бурман със Zombie Safari – доказват го и двата концептуални плаката пуснати с цел привличане на интерес.

Все още няма режисьор или сценарист зад проекта, да не говорим за актьорски състав, но с идея като тази и наближаващия Jurassic Park 4, нищо чудно Бурман да успее да реализира своя проект през 2015 г. До кината почти със сигурност няма да стигне, но поне като торент вероятно ще може да се намери и у нас.

Изображение с име: zombie-safari

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата