the-inquisitor-star-wars-rebels

Кои са бунтовниците в Star Wars Rebels

Изобилие от клипчета за предстоящия анимационен сериал Star Wars Rebels.

Главният герой е джедай-каубой, на име Канан. Той е обуен за джедай, но се е отказал от джедайските традиции след края на ордена и се е превърнал в контрабандист и ловец.

Бутон за зареждане на YouTube видео

 

Друг важен герой е Езра – млад крадец, израснал по улиците на планетата Лотал. Той има контрол над странна сила, за която не знае, че всъщност е Силата. Когато Езра среща Канан, двамата се сприятеляват на база на общите си джедайски природи и се отправят на интересни приключения из галактиката.

Бутон за зареждане на YouTube видео

 

Във всичко, свързано с „Междузвездни войни“, трябва да има по едно сладко роботче. За сериала тази позиция ще запълни Чопър – дроидчето, което придружава Канан и Езра на мисиите им.

Бутон за зареждане на YouTube видео

 

Зеб е извънземно, основано на първоначалната идея за Чубака – неговата роля е „мускула“ на екипа. Той е едновременно мъдрец и войн (очевидно малко повече от Чубака във варианта, в който го познаваме).

Бутон за зареждане на YouTube видео

 

Нежната половина се представя от Сабине – тя е нещо като женски вариант на Боба Фет. Носи Мандалорианска броня и комбинира уменията си за прокрадване и шпиониране с творческата си персона.

Бутон за зареждане на YouTube видео

 

Последният главен герой е пилотът Хера. За нейното клипче обаче ще трябва да отидете на сайта на EW, тъй като засега то е ексклузивно за тях.

На заглавната картинка пък (горе) можете да видите злодея на сериала – ситът Инквизитора, който ще създава редица проблеми на главните герои.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата