6 коментара
rozata i bodilyt ttt

Продължават Хрониките на Ририя

На 24 февруари излиза „Розата и бодилът“, втора книга от поредицата „Хрониките на Ририя“ на Майкъл Дж. Съливан, изд. MGB Books.

Изображение с име: rozata i bodilyt cccПримерът на Майкъл Дж. Съливан е вдъхновяващ за всеки млад писател. Той започва да пише книги за своята дъщеря, която страда от дислексия, но тя отказва да ги чете преди да ги е публикувал официално. Затова Съливан решава да ги пусне като самиздат, без да подозира какво ще последва. В крайна сметка романите му се превръщат в бестселъри и отварят пътя му към големите имена в жанровата литература.

На 24 февруари, понеделник, MGB Books издава „Розата и бодилът“, продължението на „Короносната кула“. Тя ще продължи предисторията на авантюристичния тандем Ейдриън Блекуотър – воин, който няма за какво да се сражава; и Ройс Мелбърн – крадец и убиец, който няма какво да губи.

В продължение на година Ройс Мелбърн се е опитвал да забрави жената, спасила него и спътника му от сигурна смърт. Тъй като се оказва, че Ейдриън също споделя мислите му, двамата крадци се завръщат в Медфорд, където се натъкват на напълно неочаквано посрещане – Гуен отказва да ги приеме. Тя е станала жертва на влиятелен благородник и се опасява, че Ройс не би се спрял пред нищо, за да отмъсти. С отпращането на крадците красивата калианка се надява да ги защити.

Но тя не осъзнава на какво са способни двамата. Особено когато става дума за голям залог.

За други, подготвящи заговор срещу кралството, уменията на крадците няма да се окажат толкова приятна изненада…

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата