the quiet ones

Тихите все още са страшни

Трейлър за хоръра „Тихите“ / The Quiet Ones

Тихите води, освен че са най-дълбоки, са и най-страшни. Поне на това явно разчита предстоящият хорър The Quiet Ones. Не че в неговия трейлър се залага особено на тишината – напротив, писъците и крясъците изобилстват. Ако кошмарите от „Заклинанието“ ви липсват, то обърнете внимание на това:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Признаваме, „Тихите“ далеч не изглежда като най-оригиналния филм на ужасите, който сме гледали. Даже изглежда не по-различен от всички останали – уж по истински случай, професор и студентите му се затварят в голямо зловещо имение, за да изследват и запишат на камера свръхестествените явления, в случая произтичащи от бедно момиче.

Въпреки това се надяваме изпълнението да е на ниво, а и феновете на хорърите вероятно ще проявят интерес. Звездите във филма са Джаред Харис („Шерлок Холмс: Игра на сенки“) и Сам Клафлин („Игрите на глада: Възпламеняване“). Режисьорът е Джон Поуг, който е тотално неизвестен, ако не броим дебюта му с „Карантина 2: Терминалът“ (филмът е продължение на римейк и е пуснат направо за DVD, без да се пробва в кината). Продуцентската къща пък е „Хамър“, която стои и зад „Жената в черно“ – също неособено оригинален филм, но добре реализиран с Даниел Радклиф в главната роля.

Премиерата на The Quiet Ones се очаква в края на април, макар че не е сигурно дали ще го пуснат и в българските кина.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата