Трейлърчета за Continuum S3, Warehouse 13 S5, Salem S1

Пролетните сериали от Америка изглеждат обещаващо.

Скоро зимата ще свърши (макар че ако се съди по температурите у нас, тя изобщо не е идвала), а с нейният край ще се завърнат и любимите ни пролетни сериали.

С най-голямо нетърпение чакаме „Континуум“. В края на миналия сезон разбрахме, че г-н Ешър е бащата на Алек и също е пътешественик от бъдещето. Нещата се оплетоха допълнително, когато Алек реши да пожертва пътя на Кийра обратно към бъдещето и семейството й, за да спаси своята любима Емили. Така Кийра се оказа затворена от фрийлансърите, а бъдещето – може би непоправимо изменено. Трейлърчето към трети сезон показва съвсем малко и само ни обърква още повече – дали вече не са създадени две отделни времеви линии, в едната от които Кийра да е мъртва, а в другата – в плен?

 

„Хранилище 13“ ще излъчи своите последни епизоди за тази година. Трейлърчето не загатва кой знае каква епична история, а просто повече от същото – странни и забавни моменти, разминавания с апокалипсиса на косъм и вълнуващ финал.

 

И докато едни си отиват, други идват – тази пролет ще видим и първия сезон на новия сериал „Салем“. Гоненията на вещици в края на ХVІІ век не са най-лошото, което може да се случи на града – истинските вещици са още по-опасни. Трейлърчето не ни запознава с някой конкретен герой, но загатва за доста интересни и страшни моменти в предстоящия дебют.

http://www.youtube.com/watch?v=t2PO3efeJiE

 

3-ти сезон на Continuum започва от 17 март, 5-ти сезон на Warehouse 13 – от 15 април, а 1-ви на Salem – от 21 април

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
2 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

mIRO

Continium i az 🙂

Offf

Continuum YES!