Трейлъри за Game of Thrones, Penny Dreadful, From Dusk Till Dawn

Чака ни интересна телевизионна година

Изминалите няколко дни бяха изключително благодатни откъм трейлъри на сериали, които очакваме с едва сдържано нетърпение! А знаете, че рядко използваме такива силни думи.

Първо ще ви покажем най-новият трейлър, този на „Игра на тронове“. В сезоните досега винаги предпоследният епизод се открояваше като най-значим (докато в останалите действието сякаш не бързаше особено да се развива). Сценаристите обаче обещават, че тази година темпото ще е много по-добро, а важните събития се случват из целия сезон. Новият трейлър определено загатва именно за това. А ако някой се интересува, музиката към него е The Everlove – Cities in Dust.

 

Също толкова вълнуващ е трейлърът на Penny Dreadful. Психо-сексуалният хорър сериал най-накрая показва какво се крие в сенките. Гледката може да не е приятна, но е интригуваща. А с Ева Грийн, Тимъти Далтън и Били Пайпър в актьорския състав едва ли може да се сгреши.

 

Най-близо обаче е премиерата на „От здрач до зори“. Сериалът се очаква със смесени чувства, но все пак попада в обхвата на радара ни. Хубавото на неговия нов трейлър е, че сякаш все още не ни показва всичко, а само ни дразни с потенциала. Феновете на филма ще трябва просто да преглътнат, че новите актьори най-вероятно са значително по-нескопосани от оригиналните, и да посрещнат тв-интерпретацията без предразсъдъци.

 

From Dusk Till Dawn: The Series започва на 12 март, Game of Thrones – на 7 април, а Penny Dreadful – на 12 май.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
3 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

PAIN

Само да си позволят да се издънят на Битката при Вала и ще им се карам с e-mail хихии 🙂

PAIN

Честно, ако този сезон не си мръднат дупетата особено за сцената с битката при Вала, където очаквам грандиозно меле, ще има едно гневно писмо до HBO и до този Мартин човечец… признал съм, че е добър писател, ама страаашно муден. 🙂