valeria

Запознайте се с Валерия – секси-вампирка от пътуващо шоу

Излезе „Пътуващо представление с вампир“ на Ричард Леймън, изд. „Изток-Запад“.

Изображение с име: pytuvashto predstavlenie s vampir cccАмериканецът Ричард Леймън (1947-2001) е знаменито и култово име в света на жанровата литература – шокиращ, неустоим и лишен от досадни или банални табута, той не се спира пред никакви прегради в желанието си да провокира най-съкровените тайни, фетиши и пороци на всеки, дръзнал да разгърне някоя от книгите му.

Това изцяло важи и за „Пътуващо представление с вампир“ – история на учениците Дуайт, Ръсти и Слим, които в един горещ августовски ден през 1963 г. виждат любопитни обяви. По всичко изглежда, че скучният им малък град ще бъде посетен от удивително вампирско представление, където звезда ще е ослепителната, но смъртоносна Валерия, обявена за истински кръвопиец. Тримата са заинтригувани от предстоящото събитие и най-вече от главната му атракция, а младежкото им любопитство ще ги сблъска с неподозирани опасности…  

„Пътуващо представление с вампир“ е колкото увлекателен очерк за порастването, толкова и шокираща приказка за вече пораснали. Романът вече е на пазара.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата