8 коментара
GameofThrones-3 12

Силни цитати в новия трейлър за „Игра на тронове“

Третият поред трейлър за предстоящия четвърти сезон на Game of Thrones се състои почти изцяло от нови сцени.

Светът се разпада, а Денерис смята да отговаря на несправедливостта със справедливост, вместо милост. Традиционно, трейлърите за „Игра на тронове“ са със силни цитати, надъхващи зрителите за поредния нов сезон, изпълнен с предателства, заговори, борби и интриги. Новата реклама за 4-ти сезон не прави изключение, а най-хубавото в нея е, че се състои почти изцяло от непоказвани досега кадри от предстоящите серии.

http://www.youtube.com/watch?v=xIASaUUwklk

След кончината на Старките, Денерис остана една от малкото, които да се интересуват от справедливостта. Очевидно армията й расте, а драконите стават все по-мощни, макар и неконтролируеми. Кога най-накрая ще я видим да пресича морето и да се захваща с Ланистър?

Но смъртта не е единственото страшно нещо, което може да ти се случи във Вестерос – определено хората с ампутирани крайници и придатъци имат какво да кажат по въпроса. Но те поне са живи и все още са играчи.

Кой ще продължи да оцелява, за да отмъщава или да се бори за власт, и кой ще е следващият, гушнал букета от Вестероски маргаритки, ще започне да ни се изяснява от 7 април, когато излиза първият епизод от новия сезон на Game of Thrones.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата