Аномалия в бъдещето

Ноел Кларк се проявява като режисьор и събира Иън Зомърхелдър, Браян Кокс и Люк Хемсуърт за футуристична плетеница от объркващи живота технологии

Всеки творец трябва да тръгне отнякъде и е похвално, че Ноел Кларк работи много здраво, за да се докаже. Вероятно го познавате като Мики Смит, младото гадже на Роуз от „Доктор кой“. Вероятно ще се учудите да разберете, че е роден през 1975, което го прави почти 40-годишен. Преди Doctor Who е имал само епизодични роли, но именно придружаването на най-добрия към Земята извънземен го прави звезда. Оттам следват няколко главни роли (една от най-забавните е тази в зомби-комедията Doghouse) и появи в големи филми (Star Trek Into Darkness).

Освен като актьор обаче, Кларк иска да се докаже и като режисьор. Третият му опит е с предстоящия трилър „Аномалията“. В него става дума за бивш войник (Кларк), върху когото се извършват странни експерименти. Той успява да избяга и разкрива, че умът му е контролиран, а новата технология ще промени света завинаги.

Освен идеята, която има доста потенциал за добър и заплетен сюжет (Слоганът е „Какво бихте направили, ако имахте само 9 минути и 47 секунди?“), интересен е и актьорският състав. Иън Зомърхелдър ви е познат като един от любимите кръвопийци на нашата Нина Добрев в „Дневниците на вампира“, а преди това сте го гледали и в „Изгубени“. Браян Кокс има твърде дълга филмография, но може би най-известните му роли са на Агамемнон в „Троя“ и Джон Ландън във „Възходът на планетата на маймуните“. Люк Хемсуърт пък е третият брат в продуктивното напоследък семейство Хемсуърт (единият брат е „Тор“, а другият – Гейл от „Игрите на глада“). Сам по себе си той не е известен с нищо, но фамилията на братята му е достатъчна, за да предизвика интерес.

Трейлърът на The Anomaly изглежда сравнително добре – бюджетът е достатъчно голям, за да пресъздаде града и технологиите от бъдещето по достоверен начин, единствено ефектите и саундтракът изглеждат малко по-претенциозни, отколкото им се полага, но да се надяваме, че това е само трейлър-ефект и няма да тежи на самия филм.

„Аномалията“ засега няма българска премиерна дата, но във Великобритания ще излезе на 4 юли.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |