Без разклонение за Supernatural, но с 3 нови фантастики по CW

The Flash, iZombie и The Messengers са новите придобивки на телевизията.

Flash_CW__140311155940„Свръхестествено“ е сериал, който мнозина очакваха да свърши преди доста време. Факт е обаче, че приключенията на Дийн и Сам ще продължат поне още една година с десети сезон. Идеята се оказа толкова успешна, че CW помислиха за разклонение. То трябваше да се казва Supernatural: Bloodlines, а за пилотна серия му послужи епизод 20 от девети сезон. Лошото е, че серията не срещна одобрението на фенове и критици и така проектът приключи още преди да е започнал.

Но не се кахърете, драги любители на фантастиките от CW. Тийн-телевизията ще ви зарадва с не 1, а с цели 3 нови сериала с фантастичен елемент!

Единият се казва iZombie. Както заглавието предполага, главната героиня е… зомби! Тя е също така студентка по медицина и току-що е получила работа в моргата. Именно там тя задоволява нездравия си апетит към човешки мозъци, гощавайки се с тези на починалите. При всяко хапване обаче, Оливия получава и спомените на притежателя. Те пък се оказват полезни и на полицията, тъй като помагат да се разкрие извършителя на убийството. Така хем зомбито е сито, хем гласовете на починалите в главата на Оливия нямат право да се оплакват.

Другият е The Messengers. В него става дума за мистериозно космическо тяло, което се сблъсква със Земята. Отделеният енергиен импулс привидно убива група учени, но в последствие те се събуждат и научават, че трябва да спрат предстоящия апокалипсис.

Накрая оставяме и The Flash – разклонението на Arrow. Бари Алън е криминален следовател, който пристига в Стърлинг, за да разгледа поредица от необясними обири, които може да са свързани с трагедия в миналото му. Бари е обсебен фен на Зелената стрела и дори не подозира, че съвместната работа с Оливър и Фелисити е причината той да стане част от този опасен свят.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
5 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Петър Атанасов

А, не се притеснявай, това, че миналогодишният им план за разклонение е пропаднал, не означава, че са се отказали от идеята като цяло 🙂 Доколкото знам работят по ново, но ще го видим и него дали ще прокопса.

sweet666

Супер че няма да има разклонение.Най-добре ще е да направят един прекрасен 10 финален сезон и да се спре че ще стане голяма боза.А колкото до новите сериали който ще пуснат,нямам намерение да ги гледам,сюжетите ми звучат много блудкави.Вече се чудят какви глупости да измислят,като видят че нещо стане популярно и все едно и също въртят.На.На половината сериали почнаха да ги правят блудкави,вложете малко повече в това което имате,на да създавате ново и да търсите разклонения!

Нед Ласков

А аз си мислех, че този Бари ще стане някой злодей…

Grimalkin

Тъкмо вчера гледах Bloodliines, без даже да знам, че го гласят за пилот на разклонение, и коментирах колко умопомрачително зле беше. Единственото, заради което си струваше гледането, беше плакненето на очи в момъка-върколак, хаха 😀

Мирослав Димитров

Слава богу, че няма да разклонения, честно ако бяха го подхванали щяха да ми паднат много в рейтинга:D то такава блудкава смесица между сапунка/ тинейджъри/ фентази нямаше ! а такива комбинации хич не ме радват 🙂