2 коментара
forever 1

Сериалът „Forever” на телевизия АВС започва тази есен

Азбучната телевизия ще предложи на зрителите си още един интересен, макар и малко странен сериал

Йоан Гръфъд и Джъд Хирш - героят на Хирш е като баща за доктор Хенри Морган (Гръфъд), въпреки че всъщност е много по-млад от него.
Йоан Гръфъд и Джъд Хирш – героят на Хирш е като баща за доктор Хенри Морган (Гръфъд), въпреки че всъщност е много по-млад от него.

След като решиха да изненадат зрителите си с „Галавант” (странният приказно-комедиен мюзикъл), шефовете на телевизия АВС доказаха, че са доста смели в избора си на нови проекти – впечатление, което се потвърждава от новото им предложение за есента на 2014 г. – сериалът „Forever” („Завинаги”). „Завинаги” ще разказва историята на симпатичният доктор Хенри Морган, който работи в Ню Йоркска морга и има необичайно хоби – изследва смъртта. Причината за интереса му към смъртта е неговата собствена тайна – доктор Морган е безсмъртен и е на двеста години. Както изглежда (от трейлъра), самият той не знае на какво се дължи състоянието му, освен това то има някои специфични особености: след като умре, Морган „възкръсва” винаги във вода (вероятно близо до мястото на кончината му) и без дрехи. Знаем, че безсмъртието е модерно и популярно в последно време, но все пак идеята изглежда оригинална и интересна. За съжаление, фокусът на сериала вероятно ще бъде съсредоточен върху епизодични мистерии, които основният персонаж ще разрешава (с помощта на дедукция – подобно на Шерлок Холмс), а не върху личната мистерия на доктора.

Детектив Джо Мартинес (Алана Де Ла Гарса) ще лови престъпници с помощта на доктор Морган.
Детектив Джо Мартинес (Алана Де Ла Гарса) ще лови престъпници с помощта на доктор Морган.

Ролята на Хенри Морган ще се изпълнява от Йоан Гръфъд (”Фантастичната четворка”, „Фантастичната четворка и Сребърният сърфист”). Ще му партнират Алана Де Ла Гарса – в ролята на Джо Мартинес, детективка, която се интересува от мистериозната личност на доктора; и Джъд Хирш, който ще се превъплъти в ролята на Ейб – приятел на Морган, посветен в тайната му. Изпълнителни продуценти са Мат Милър („Чък”), Дженифър Гуартц („Вероника Марс”) и Дан Лин („Шерлок Холмс” и др.).
Макар че може да се превърне в поредното процедурно шоу, в което всеки епизод ще бъде посветен на различно престъпление, „Forever” има потенциалът да бъде забавен и свеж сериал, които си заслужава да се гледа. Вижте трейлъра, и преценете сами дали да му дадете шанс:

Бутон за зареждане на YouTube видео

 

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата