strajite na istoriqta ttt

Стражите на историята ще вардят Китай

На 24 май излиза третата книга от „Стражите на историята“ – „Нощният кораб за Китай“, от Деймиън Дибън и изд. „Егмонт България“.

strajite na istoriqta cccСтражите на историята се впускат в ново приключение, най-експлозивното до момента! Джейк Жоунс и приятелите му се пренасят от Шекспирова Англия до Китайската империя в преследване на най-подлия си враг – Зи Занг. Неговата цел е да заличи голяма част от населението и да унищожи световните търговски връзки.

Джейк, Нейтън и Топаз трябва да обединят силите си с международни агенти, за да предотвратят хаоса в световен мащаб. А в сърцето на битката се крие ключът към отдавна изгубен член от семейството на Джейк… Дали той ще намери брат си след цялото това време?

„Нощният кораб за Китай” е третата книга в суперуспешната поредица „Стражи на историята” на Деймиън Дибън и ИК „Егмонт България“. Тя се издава в 40 държави, преведена е на 26 езика, а правата за екранизацията са закупени от Working Tittle.

Деймиън Дибън е от Лондон, учи сценичен дизайн в гимназията по изкуства „Уимбълдън” и завършва академията по драматично изкуство „Уебър Дъглас”. Във Великобритания е известен като сценарист на различни телевизионни и сценични проекти,сред които „Фантомът от операта” и „Котаракът в чизми”. Задълбочен изследовател, който се интересува живо от всичко – от археологията до космологията, няма нещо, което да обича повече, от добрата приключенска история.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата