ofl1

Трейлъри за The Leftovers, Outlander, Falling Skies

Клипчета за новите сериали „Остатъците“ и „Другоземка“, както и от новия сезон на „Падащи небеса“.

Преди известно време ви съобщихме, че HBO разработва нов сериал с интересна идея (макар че вече подобни концепции са разработени в Resurrection и The Returned). Какво ще стане, ако 2% от населението на Земята изведнъж изчезне яко дим? Такова събитие определено би белязало човечеството за дълго време напред, а и ще разбуни доста духове сред религиозните хора. За повече подробности около драмите, които можем да очакваме – вижте трейлъра по-долу. Тъй като говорим за HBO, то няма да се разминем и без нездравословна доза еротика. Единственото, което ни липсва, е повече информация около ролята на Кристофър Екълстън (бившия Доктор кой).

http://www.youtube.com/watch?v=Shn1mPejr_4

 

Дойде моментът и за по-пълен поглед върху „Другоземка“. Драмата там ще е не по-малка, тъй като главната героиня изчезва от своето време и се озовава 2 века назад в миналото. Тя търси начин да оцелее и да се върне при съпруга си, но един шотландски воин също става претендент за сърцето й.

http://www.youtube.com/watch?v=zRDr8p1lwgM

 

„Падащи небеса“ вече пуснаха един надъхващ трейлър за четвъртия си сезон, но сега тотално ще ви убият с новия си тийзър. Вижте главните герои с ключови за тях реплики и обещание за по-сериозна човешка намеса в определянето на господарите на планетата Земя и нейните небеса!

Бутон за зареждане на YouTube видео

 

The Leftovers започва на 30 юни, Outlander също ще тръгне през лятото, макар още да няма точна дата, а новият сезон на Falling Skies започва на 23 юни.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата