2 коментара
Gotham-TV-Show-Fox-Logo

Вижте историята на Готъм сити

Произходът на Батман и култовите му злодеи в нов американски сериал за есента.

Ако случайно не сте разбрали досега, то вече няма измъкване – още тази есен комиксовите сериали по телевизията ще се увеличат с още един! Става дума за Gotham, който ще разкаже историята на града във времето, когато Батман, Пингвина, Жената-котка, Отровната Айви и други култови герои на DC са били още деца. Във време, в което престъпността в мегаполиса расте, а супергероите все още липсват, единствено Джим Гордън и неговият партньор стоят между града и хаоса.

Бутон за зареждане на YouTube видео

В главната роля е Бен МакКензи – той ще изиграе образа на култовия полицай. Брус Уейн и убийството на родителите му са основен момент в трейлъра, което не е изненадващо – все пак това е един от най-познатите на феновете сюжети. Няма да се учудим, ако невръстният Батман се появи в доста епизоди, макар че прекаляването с него би било странно.

Fox са много надъхани за новия си проект и са заявили, че той ще има минимум 13 епизода, което означава, че само един добър старт вероятно ще бъде достатъчен за разширяването на поръчката до 22 епизода до пролетта на 2015, а след това поръчка на втори сезон ще си остане повече от вероятна. Разбира се, винаги има шанс да се повтори историята с Agents of S.H.I.E.L.D – там все още не е ясно какво се случва, но рейтингите са плачевни и бъдещето на агентите далеч не е безоблачно.

Сериал за предисториите на Батман и известните персонажи от неговата вселена обаче е интересна идея, на която повечето фенове вече гледат с големи надежди. Има някои опасения дали ще му провърви откъм рейтинги, но като цяло малцина очакват провал. Ще видим какъв е резултатът наесен, когато Fox започне да излъчва „Готъм“.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата