3 коментара
tmnj-dpa-hgm

Нови клипчета

Трейлър за Teenage Mutant Ninja Turtles, клипче зад кадър на Dawn of the Planet of the Apes, и тийзър-реклама на Hunger Games: Mockingjay Part 1

Помните ли Костенурките Нинджа? Дори и да сте ги забравили, изглежда пак ще ги гледате, защото наближава премиерата на Teenage Mutant Ninja Turtles, продуциран от Майкъл Бей. Любимият ви режисьор, направил такова бижу от „Трансформърс“, посяга на още едно култово детско, дори вкарва в него любимата си красавица Меган Фокс. Като се има предвид какво грандиозно събитие е съживяването на франчайза, странно е, че за този филм не се пускат повече материали. Но може би именно след този нов трейлър маркетинговата кампания ще се задвижи и феновете ще започнат да се ухажват. Което е доста важна задача, предвид досегашния статут на Майкъл Бей сред феновете на другия култов франчайз, ръководен в момента от него. Все пак Бей не режисира, което вдъхва малко надежда.

Бутон за зареждане на YouTube видео

 

Следващото клипче е от продължението на Planet of the Apes, „Зората на планетата на маймуните“. Независимо какво мислите за идеята косматите ни събратя да превземат Земята, технологиите и софтуерът, необходими за снимането на филма, изглеждат доста интересни. Мащабите този път са много по-големи, тъй като маймуните са повече и трябва да се показват в естествена среда – включително мокри и мръсни. В следващото клипче ще видите повече за това как актьорите се превръщат в маймуни за целите на филма.

http://www.youtube.com/watch?v=sVTJT0T4RF4

 

Кой би предположил, че от трите филма с промо от тази седмица, най-вълнуващ ще бъде официално тийнейджърският? Този ноември историята на Панем и Игрите на глада продължава, а за да ни подготви за The Hunger Games: Mockingjay Part 1, президент Сноу ни пуска пропагандна реклама с Пийта до себе си. Ако си спомняте, последният филм завърши с отвличането на хлебаря от Капитола. Ако се съди по рекламата, Пийта не е измъчван (не и по начин, по който да остави следи върху лицето му), но недвусмислено застава до президента, заявявайки негласно подкрепата си към него. Или не съвсем?

Бутон за зареждане на YouTube видео

 

„Костенурките Нинджа“ излизат на 8 август, „Зората на планетата на маймуните“ – на 11 юли, а „Игрите на глада: Сойка присмехулка Част 1“ идва на 21 ноември.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата