afterresetcover

After Reset – началото на една нова цивилизация

В кого ще се превърнеш след края на света?

photo-main
По играта ще има и комикс

After Reset е нова постапокалиптична ролева игра, разработена от малко независимо студио, наречено Black Cloud Studios. Вдъхновена от игри като Fallout, Baldur’s Gate и Planescape: Torment, After Reset разказва историята на свят, в който човечеството е достигнало пика на технологичното си развитие. Свръхестествени артефакти попадат на земята и след години в латентно състояние избухват, покривайки всичко с радиоактивна пепел.
132 години след този апокалипсис хората излизат от подземните си скривалища, за да открият, че земята най-накрая е започнала да се лекува. Времето за възстановяване на някогашната велика цивилизация отново настъпва, но уви, земята вече разполага с нови властелини. Кой ще надделее в битката за оцеляване на повърхността на земята – технологично развитите земляни или родените от апокалиптичния ужас примитивни господари? Отговора на този въпрос ще разберем 2015-2016 година.

Започната като кикстартър проект, Black Cloud Studios вече е покрила нужния си капитал за направата на това фантастично приключение. В своята презентация създателите обещават една силно вдъхновена от култовата Fallout игра с множество постапокалиптични локации, оръжия и приключения. Многобройните срещи с канибали, бандити, робовладелци и диви племена ще ни накарат да се почувстваме като във филма „Лудия Макс“ и сериала “Firefly”.

afterresethang
Като фенове на Dungeons and Dragons и Knights of the Old Republic, създателите възлагат много надежди на историята, която After Reset ще разкаже. В играта можем да очакваме не само личната история на нашия персонаж, но и тези на неговите придружители. Нещо повече, това, което хората от Black Cloud Studios са ни подготвили, е една игра, напомняща за тежките емоционални избори на „Живите Мъртви“ и Mass Effect.
Дали ще изберем идеологията на Командир Шепард или Сарен от Мас Ефект, на Хайзенбърг или господин Уайт от “Breaking Bad”, с After Reset изборът ще бъде изцяло в наши ръце.

За повече информация посетете страницата в кикстартър

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата