night at the museum

Какво става в музеите през нощта?

Бен Стилър в нова идиотска фантастична комедия

Ако случайно не сте чували за „Нощ в музея“, то не се притеснявайте, не сте само вие. Това обаче е заглавието на цели два филма, в които музеите се оказват дом на неочаквани аномалии. Наближава третият филм от поредицата, който ще се казва „Нощ в музея: Тайната на гробницата“. В него главна роля ще участва редовия комедиант Бен Стилър, а състава допълват Робин Уилямс (като президента Рузвелт), Оуен Уилсън и Бен Кингсли.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Ако децата ви не намират музеите за достатъчно забавни, то този филм определено ще им помогне. Само им обяснете как всеки втори експонат всъщност е магически артефакт и различни исторически личности го използват, за да спасят света. Точно това е идеята на филма, а и премиерната му в САЩ дата е идеална за семейно кино – 19 декември.

Разбира се, Night at the Museum: Secret of the Tomb едва ли ще стигне до българските кина, по-скоро до някоя все още оцеляваща видеотека. Още повече, че на тази дата излиза и „Хобит: Битката на петте армии“, така че никой не очаква финансови чудеса от застаряващия Стилър и неговата весела дружинка. Въпреки това обаче, ако ви харесват подобни леки комедийки, имайте едно наум за този филм.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата