Какво става в музеите през нощта?

Бен Стилър в нова идиотска фантастична комедия

Ако случайно не сте чували за „Нощ в музея“, то не се притеснявайте, не сте само вие. Това обаче е заглавието на цели два филма, в които музеите се оказват дом на неочаквани аномалии. Наближава третият филм от поредицата, който ще се казва „Нощ в музея: Тайната на гробницата“. В него главна роля ще участва редовия комедиант Бен Стилър, а състава допълват Робин Уилямс (като президента Рузвелт), Оуен Уилсън и Бен Кингсли.

Ако децата ви не намират музеите за достатъчно забавни, то този филм определено ще им помогне. Само им обяснете как всеки втори експонат всъщност е магически артефакт и различни исторически личности го използват, за да спасят света. Точно това е идеята на филма, а и премиерната му в САЩ дата е идеална за семейно кино – 19 декември.

Разбира се, Night at the Museum: Secret of the Tomb едва ли ще стигне до българските кина, по-скоро до някоя все още оцеляваща видеотека. Още повече, че на тази дата излиза и „Хобит: Битката на петте армии“, така че никой не очаква финансови чудеса от застаряващия Стилър и неговата весела дружинка. Въпреки това обаче, ако ви харесват подобни леки комедийки, имайте едно наум за този филм.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |