The Strain и The Leftovers – подновени

Двата сериала оцеляха и ще останат в ефир и догодина.

The-Strain-Poster-the-strain-fx-37150568-680-1000

Малко по-лицеприятен плакат от официалния.

Честито на феновете на „Напаст“ и „Останалите“! При сериалите най-трудното е да оцелееш след първата си година, но ето, че тези двата го постигнаха!

Е, истината е, че за нито един от тях подновяването не е кой знае каква изненада. The Strain започна това лято с небезизвестния Гилермо дел Торо зад себе си. Въпреки че сериалът определено не допада на масовата публика, той намери своите зрители и рейтингите са доста добри. Новият сезон ще започне продукция през ноември, а анализаторите очакват той да бъде още по-успешен – другите два сериала на дел Торо Justified и Sons of Anarchy свършват, вампирският конкурент True Blood също върви към своя финал и определено догодина ще има доста вакуум за запълване. Още повече, че The Strain е идеалният партньор на American Horror Story, продуциран от същата телевизия.

При The Leftovers ситуацията е малко по-различна. Там също има известно лице в основата – Деймън Линделоф може да не е най-обичаният сценарист в Холивуд, но не може да се отрече, че проектите му намират своята публика. HBO определено не се скъпи откъм маркетинг за „Останалите“ и си личеше, че очакват хит от ранга на „Игра на тронове“ или поне на „Истинска кръв“ в началото. Това не се получи, но пък рейтингите останаха сравнително стабилни, което е достатъчно основание за подновяване. Още повече, HBO рядко спира свои сериали, още по-малко когато е инвестирало толкова много в тях.

И така, догодина отново ще следим тези два проекта и сега можем да очакваме остатъка от епизодите им за 2014 г. спокойни, че сюжетът им няма да остане недовършен.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
2 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Миро

The strain много ми допадна, признавам не очаквах имайки предвид сюжета, но представата на тези „вампири“ то даже не мога ги нарека и такива а нещо средно между Резидинт евил и Зората на мъртвите е наистина интрегуваща !! радвам и за „Останалите“ че е подновен, но наистина няма да е зле да почнат да разлазват малко повече от меин сторито и по-малко излишни драми, иначе е доста добре направен с много добра акьорска игра и има шасн да догони по успех другите HBO хитове !

Петя Ивайлова

Сигурно ще стане дума в друга новина, но сега видях, че и Аутлендера е подновен – за съжаление за сега не гледам и трите сериала…