Ужаси из катакомбите на Париж

Хорърът „Както горе, така и долу“ излиза по кината на 12 септември

Знаете ли, че под центъра на Париж се простират стотици километри катакомби, в които са погребани над 6 милиона души? Въпреки че днес те са туристическа атракция (или поне много малка част от тях), това си е доста зловещо! Нищо чудно, че е вдъхновило нов хорър филм, наречен „Както горе, така и долу“.

Когато група изследователи се осмеляват да разучат подземния лабиринт от кости, те разкриват тайната на това какво всъщност е трябвало да има в този град на мъртвите. Едно приключение в света на лудостта и ужаса, As Above, So Below се промъква дълбоко в човешката психика, за да разкрие най-личните и дълбокопазени демони, които преследват всеки от нас.

Както виждате, стилът е отново псевдодокументален, който се доказа като един от най-икономичните и използваните в жанра през последните години. Режисьори са Дрю и Джон Ерик Доудъл, от чиито ръце излезе американският римейк на REC – „Карантина“. В главните роли са Бен Фелдман („Момчетата от Медисън авеню“), Едуин Ходж („Чистката: Анархия“), Пердита Уикс („Тюдорите“) и др.

Филмът вече дебютира в САЩ, където се радва на по-скоро положителни ревюта. Макар че публиката и критиците напълно естествено подценяват псевдодокументалните филми (покрай всички клонинги на „Паранормална активност“), в сюжета на този са вкарани свежи елементи и като цяло ниските очаквания се оказват опровергани. У нас „Както горе, така и долу“ пристига по кината на 12 септември.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
3 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Мира

Филма е добавен в календара, приятно гледане 🙂

Миро

Амм не, че нещо аma ако толкova те вълнува защо не си го отбележиш на твоя календар някъде ? Taka няма начин да го изпуснеш, вече има и аларми на телефоните за такива моменти 🙂 !

Martin

Моля ви добавете го в календара щото иначе ще го изпусна