Defiance и Dominion подновени

През лятото на 2015 отново ще гледаме постапокалиптичната Земя с извънземни или ангели.

Миналата година Syfy заложи МНОГО на новия си сериал „Съпротива“. Макар проектът да не е чак толкова впечатляващ, колкото го изкарваха отначало, залогът се отплати и в крайна сметка Defiance намира нужния си рейтинг, за да оцелее.

От друга страна, Dominion не беше кой знае колко рекламиран и никой не можеше да предвиди съдбата му още преди премиерата. Той също става за гледане, без да е феноменален.

Оказва се, че двата заедно (излъчвани един след друг в четвъртъците) са били най-гледаните програми по кабелна телевизия за часа си, като средният брой зрители е бил 2,7 милиона души (само преди няколко години Syfy се радваха на всичко с над 1 милиона зрители). Екипите като цяло се запазват същите, а поръчката е за нови сезони от по 13 епизода.

Defiance се развива в останките от Сейнт Луис, на планета, променена и населена от най-различни раси. Нововъзникналата цивилизация от хора и извънземни трябва не само да устои на предизвикателствата на враговете й, но и да се справи със собствените си вътрешни конфликти и различия.

Dominion е по филма „Легион“ и разказва за бъдеще, в което ангелите са унищожили Земята, а последните останки от човечеството живеят в строго охранявани градове. Архангел Михаил се е съюзил с човечеството и заедно с Избрания и правителството на град Вега се бори срещу брат си Габриел и неговите помощници, които искат да изтребят хората до крак.

Новите сезони на въпросните сериали ще можем да гледаме през лятото на 2015.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
4 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Миро

мдааа 🙂

Петя Ивайлова

Имаше много пълнеж и цялата история с Потинджър и клонинга на Кения беше тъпа (не са могли да измислят по-добър начин да върнат актрисата), но пък догодина може най-после да видим революцията срещу Републиката, която уж планираха Рейф и Дейтак. Освен това Ириса си има интересен нов приятел. Не е като есенните сериали, които са в пъти по-добри, но става – поне не ме дразни 🙂

Миро

Уаау, сериозно? смисъл и аз се радвам защото, като цяло имат интересни сюжети, но „Съпротива“ нещо куца от година на година, този сезон май май беше по-скучен от предния, като изключим 2-3 епизода, като единия беше финалния, който беше красиво изпълнен…. другото пълнеж някъв. Но се радвам че им се дава шанс, за догодина се очартава всеки ден да гледам по някой фантастика! 😉

Петя Ивайлова

Радвам се за „Съпротива“, свикнах му и ми допада, а втори сезон ми хареса повече от първи.