„Егмонт” издава първата книга в хитова фентъзи поредица

„Железният изпит” поставя началото на сътрудничеството на
Холи Блек и Касандра Клеър в „Магистериум”

Magisterium_cover_1BGМагията отново е актуална – доказва го новата тийнейджърска поредица от авторките на „Хрониките на Спайдъруик“ и „Реликвите на смъртните“, която ще отведе читателите в свят, изпълнен с вълшебства, мистерии и приключения. Дванадесетгодишният Калъм Хънт ще срещне съдбата си в Магистериума, където го очаква Железният изпит, въпреки че младежът е научен от баща си да стои настрана от маговете. Преводът от английски е на Александър Драганов, което е гаранция за качество.

„Егмонт” издава „Железният изпит”, първата книга в приключенската фентъзи поредица „Магистериум”. Авторите са две добре познати и обичани писателки – Холи Блек и Касандра Клеър. Невероятното им въображение е създало история, която със сигурност ще накара сърцата на читателите да забият по-бързо, докато потъват в загадките на Магистериума.
„Железният изпит” ще излезе на българския пазар на 13 септември, едновременно в хартиен и електронен формат. Е-книгата ще може да се закупи в EPUB формат от iBooks Store и Amazon, както и в сайтовете за продажба на електронни книги, базирани у нас като biblio.bg, helikon.bg, mtel.bg/ebook, globulbooks.com, ciela.com и mobilis.bg.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |