padenie i podem ttt

Финалът на Гриша е вече на пазара

Излезе „Падение и подем“ от Лий Бардуго, изд. „Егмонт България“.

padenie i podem cccДойде моментът да разберем как ще завърши историята на героите от трилогията „Гриша“, тъй като на пазара вече е последната книга от поредицата – „Падение и подем“. Преди време Лий Бардуго ни обеща интересен финал с много обрати – вече можем да проверим дали е била искрена.

В последната част от трилогията Алина е скрита дълбоко в древна мрежа от тунели и пещери, а силите й са отслабени. На всичкото отгоре тя трябва да се примири със зелотите, които се отнасят към нея като към светица. Плановете ѝ обаче са да се възстанови колкото се може по-бързо, за да се впусне в преследване на неуловимия феникс. А надеждата ѝ е, че принцът беглец все още е жив.

Алина ще трябва да сключи нови съюзи и да преглътне стари вражди. Но докато разкрива тайните на Тъмнейши, тя ще повдигне и булото над минало, което завинаги ще промени представата ѝ за тяхната връзка и за силата, която самата тя притежава. Фениксът е единственото нещо, което може да спаси Равка от унищожение. Залавянето му обаче може да коства на Алина бъдещето, за което толкова много се бори.

„Падение и подем“ се продава както в книжарниците, така и в електронен вариант.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата