Z Nation с премиера тази седмица

От SyFy пускат тийзър за новия зомби сериал

Новите проекти на SyFy вече почват да добиват завършен вид. Един от първите сериали, които ще видим на малкия екран е зомби екшън-драмата Z Nation. Погледът на жанровата телевизия върху зомби апокалипсиса ще се различава значително от отличника „Живите Мъртви“. Оцелелите в „З Нация“ няма просто да се опитват да преживеят от серия до серия, а имат доста по-важна цел – да спасят човечеството от унищожителния вирус.

Z Nation подхваща историята си 3 години след като зомби вирус разрушава САЩ. Сериалът ще проследи екип от учени, на които е възложена отговорната задача да транспортират единственият оцелял от чумата пациент от Ню Йорк до Калифорния. Там се намира последната работеща вирусна лаборатория. Учените с нетърпение очакват кръвта на спасилия се, като се надяват тя да е ключа към разработването на ваксина. Простата задача обаче се усложнява, след като става ясно, че оцелелият крие „тъмна тайна“ от транспортиращия го екип.

В актьорския състав се отличават имената на Харолд Периньо („Изгубени“), ДиДжей Куалс („Ядрото“), Майкъл Уелш („Здрач“), Келита Смит и др.

Премиерата на сериала е на 12 Септември.

 

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |