Замръзнало едно време…

Четвърти сезон на Once Upon a Time наближава.

Готови ли сте за новите приключения на приказните герои от Сторибрук? Въпреки че миналата година останахме с впечатление, че сериалът започва да се провлачва и повтаря, тази година отново имаме високи очаквания, тъй като знаем, че в „Имало едно време“ ще влезе най-новата популярна приказка (или поне интерпретация на такава) – „Замръзналото кралство“. Още във финала на трети сезон видяхме как Елза излиза от магическия кръг, а в следващите епизоди ще видим какво ще последва от пристигането й. Със сигурност ще бъде студено!

Премиерата на четвърти сезон е съвсем скоро – само след 10 дни. Но въпреки това подробностите около сюжета са шокиращо малко. Едуард Китсис е разкрил единствено, че Злата вещица от Оз е наистина мъртва, а мъглата, излязла от медальона й и позволила пристигането на Елза от Замръзналото кралство, е била всъщност магията на медальона (а не същността на Зелена, както някои мислеха). Имаме и намек, че Реджина може да не реагира толкова разрушително на завръщането на Мериан, колкото всички очакват. Китсис и Хоровиц са загатнали в интервю, че след 66 епизода развитие, кралицата вече не е същата и би било неуважително да я оставят да се върне към старите си навици. За останалите детайли около сюжета можем само да спекулираме на базата на това, което знаем досега от двата франчайза – „Имало едно време“ и „Замръзналото кралство“.

Колкото до актьорския състав, ако още не сте разбрали, в ролята на Елза ще се превъплъти познатата ни от „Експериментът“ Джорджина Хейг. Принц Ханс ще бъде изигран от Тайлър Джейкъб Мур (Shameless), а тролът Паби ще бъде представен от Джон Рис-Дейвис (Гимли от „Властелина на пръстените“). Ключовата роля на Ана пък е дадена на дебютантката Елизабет Лайл.

Последното, което можем да ви съобщим като новина, е изявлението, че има шанс „Замръзналото кралство“ да се превърне в отделен сериал-разклонение на Once Upon a Time. Frozen е популярен бранд, а директорът на телевизията е заявил, че Едуард Китсис и Адам Хоровиц са много изобретателни и могат да вкарат обрат във всяка една история или адаптация така, че да я поддържат свежа години наред. Миналогодишният им опит с „Имало едно време в Страната на чудесата“ не се получи съвсем (беше завършен като минисериал, но не се оправдаха надеждите за продължение с нови серии), но това не означава, че ABC не се оглежда за други варианти да разклони най-успешния си приказен сериал.

Новите епизоди на „Имало едно време“ започват от 29 септември наше време и ще са напълно в тон с настъпващата зима.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
1 коментар

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Петя Ивайлова

Все още се колебая дали да гледам – Хук ме дразни сериозно, а от известно време и Хенри. Значи толкова се стара, за да убеди майка си, че Тамара е лоша, и с баща му си принадлежат, но след като си върна спомените, дори не изглеждаше впечатлен от новината за смъртта на Нийл. Затова пък се заинтересува от новото гадже на Регина? Много евтино… Поне Уил Скарлет ще е в сезона, а и Румпел и Бел изглеждаха интригуващо в официалните тоалети от „Красавицата и Звяра“…