Трейлър за Star Wars VII

Вижте първите сцени от „Междузведни войни: Епизод VІІ – Силата се пробужда“!

Остават цели 13 месеца до премиерата на първия Star Wars филм от 2005 насам. Въпреки това продуцентите решиха да отговорят на интереса от феновете и да пуснат първия трейлър още тази година! Не се учудвайте, че показаните сцени не са много – все пак това е само малко предястие към пищната маркетингова кампания, която вероятно ще ни залее догодина. По новия епизод тепърва има да се работи, така че нека видим какво са ни отпуснали за американския ден на благодарността:

На този етап е достатъчно, нали? Хубаво е, че атмосферата, поне на ниво детайли, като цяло изглежда запазена, макар и намесата Джей Джей Ейбрамс да си личи на някои места (конкретно последната сцена с Хилядолетния сокол). Все още не знаем подробности за сюжета, нито кои са тези хора, показани в клипчето. Нямаме кадър с познатите ни от предишни филми герои, нито каквато и да е подсказка за това какви събития да очакваме и къде се намира Галактиката в този момент. Разбира се, повече от година преди филма това не е и нужно – достатъчно е просто да ни се напомни, че филмът се прави.

Star Wars: Episode VII – The Force Awakens излиза на 18 декември 2015 г.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
3 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Станимир Ставрев

Нищо не се знае още. Това е тийзър на филм, който излиза след цяла една година. Трябва да се радваме, че и толкова получихме, за да запазим ентусиазма жив 🙂

Lame

Слабо…

Grimalkin

Мацката с оранжевото летящо нещо толкова много напомня за Лея на Ендор, дрехите, жестовете… Щерка?