Време е за модерни динозаври!

Трейлър на „Джурасик свят“!

22 години след култовото си начало „Джурасик парк“ отново отваря врати. Този път обаче филмът се казва „Джурасик свят“ и прочутият парк изглежда доста по-вълнуващ и модерен в рестарта на поредицата. В този филм той е високотехнологичен суперлуксозен курорт край Коста Рика, в който хилядите посетители влизат в контакт с живи праисторически същества, а учените си играят с гените им и пресъздават не просто умрели преди хиляди години същества, но и напълно нови такива!

За съжаление, така и не виждаме как изглежда въпросният „нов“ динозавър, но показаните кадри са наистина добри. Виждаме един много по-детайлен и луксозен Джурасик парк, отколкото в предишните части. Стивън Спилбърг е изпълнителен продуцент, личи си, че бюджетът е голям, така че талантът зад кадър явно не търси просто бърза далавера с този филм.

От друга страна, запазваме си и правото на съмнение – едва ли ще видим нещо кой знае колко оригинално в този филм, а и не се знае дали „стилът“ няма да е над „съдържанието“.

В главните роли са Брайс Далас Хауръд („Спайдърмен 3“, „Здрач: Затъмнение“) и Крис Прат („Пазители на галактиката“). Сценарист е Майкъл Крайтън („Спешно отделение“), който е сред създателите на първите три филма от поредицата заедно със Спилбърг.

Jurassic World идва в кината на 12 юни 2015 г. на 3D и IMAX 3D.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
6 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Vadora

Бе Майкъл Крайтън що го мешат? Човеко почина отдавна….

Nedev88

Аха,жалко. Искаше ми се да видя Сам Нийл в един последен филм за динозаврите, ама явно няма да стане.

Петър Атанасов

Да. Макар че ако се провали с гръм и трясък няма да е поредица, а еднократно събитие 🙂 Но се съмнявам да не се стигне до поне едно продължение.

Nedev88

Това сега е нова поредица, а не 4-та част, нали?

Петър Атанасов

Честно казано, не виждам как може да се направи умен Джурасик парк. Каквото и да става, основната идея е на някакъв остров да има динозаври, които по някое време да подгонят хората. Не ми хрумва как да се изкара гениална фантастика от такава идея. Въпросът е вече дали ще направят атмосферата добре, дали ще ни пука за това кой герой е изяден и т.н. по-тривиални неща.

Един от най-жалките трейлъри на годината. Не мислех, че е възможно да има по-тъп Джурасик парк от Джурасик парк 3, но този филм определено ще се окаже позор за франчайза и лична обида за „Юнивърсъл“ като цяло, и Спилбърг в частност, да не говорим за наследството на Майкъл Крайтън, което е видимо обругано с горните кадри.