Какво става в главата ви?

Трейлър за предстоящата анимация на Пиксар „Отвътре навън“.

Първият трейлър на най-новата анимация на Disney Pixar Studio ОТВЪТРЕ НАВЪН ни дава възможност, макар и за кратко, да надникнем в главата на една тийнейджърка, една майка и един баща и да видим кой стои зад така добре познатите ни реакции и емоции.

Анимацията надниква в главите ни и показва емоциите, които живеят във всеки един от нас – Радост, Гадост, Страх, Бяс Лют и Тъга. А сблъсъците помежду им неминуемо водят до много смешни и понякога епични недоразумения. Главен герой е тийнейджърката Райли, която с нежелание се мести от Средния Запад в Сан Франциско заради новата работа на баща й. На пръв прочит звучи като типична история за недоволна тийнейджърка, но създател на филма е Pixar, а в тяхната Вселена нищо не е каквото изглежда.

Филмът ще ни въведе в света на емоциите на Райли. Ще видим от първа ръка реакциите на тийнейджърката към света около нея… вътре в главата й. Главните заподозрени са Радост, Гадост, Страх, Тъга и Бяс Лют. Те живеят в Централата, иначе позната на хората като мозък. А когато емоциите на Райли се изправят срещу емоциите на родителите й, забавлението е задължително.

Първият трейлър съдържа присъщите за Pixar хумор, запомнящи се герои и забавна история, макар да се фокусира върху една сцена от филма и да не показва типичните за студиото зрелищни приключения и ефекти.

Световната и българска премиера на ОТВЪТРЕ НАВЪН е на 19 юни в кината на 2D и 3D.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |