gsp-onp-b

Ново издателство пуска три фентъзита

„Еклиптик“ издаде „Горещо след полунощ“ от Синтия Идън, „Белязана“ от Елизабет Ноутън и „Острието на предателя“ от Себастиен де Кастел.

На българския пазар вече работи ново издателство – „Еклиптик“, чиито първи три книги излязоха днес наведнъж. Издателството планира да се фокусира върху паранормалните истории, фентъзи и трилъри. Първите предложения на новия играч в книгоиздаването са „Горещо след полунощ“, „Белязана“ и „Острието на предателя“, като и трите са първи части от поредици. Съвсем скоро „Еклиптик“ ще издадат наведнъж и трите части от поредицата „Вещиците от Ийст Енд“, на която се базира едноименният сериал.

ostrieto na predatelqФалцио Вал Монд е Предводителят на Мантиите. Обучени в изкуството на водене на битки и в законите на Тегобия, Мантиите са пътуващи Арбитри, които укрепват Кралските закони. Те са герои. Или поне са били, докато не са се оттеглили по времето когато Херцозите превземат кралството и забучват на кол главата на техния Крал.

Фалцио, заедно със своите приятели Кест и Брасти, е принуден да оцелява като охранител на поредния безпринципен благородник. Но всичко се обърква още повече, когато техният работодател е мъртъв, а тримата са принудени да гледат как убиецът подхвърля доказателства, уличаващи тях за убийството.

Тегобия е на ръба на колапс, а варварите стават нетърпеливи и душат в пограничните райони. Херцозите причиняват хаос в държавата, докато Мантиите са се разпръснали надлъж и нашир, обругавани като предатели и дрипльовци.

Всичко, което им е останало, са обещанията, които са дали на Крал Паелис – да изпълнят по една последна мисия. Но ако имат надежда да осъществят мечтата на Краля, разединените Мантии трябва да се обединят отново или да гледат отстрани как светът им изгаря…

* * *

belqzanaОбвързан със задължения, смъртоносен и безпощаден, тъмнокосият Терон е лидерът на Аргонавтите – елитна група от воини, обречени да защитават света на безсмъртните от заплахите на подземния свят.

Още в мига, в който той влезе в клуба, Кейси знаеше, че този мъж е различен. Такива като него в реалния свят просто не съществуваха – с дълги до раменете  коси, мускулесто тяло и хищнически маниер, под който прозираше опасност и греховност. И той търсеше нещо. Нея. Тя беше тази, белязаната със знака.

Кейси трябваше да умре, за да може неговият народ да продължи да живее и да съществува. Терон има за задача да я отведе в своя свят. Но дори 200-годишният потомък на Херкулес не е достатъчно силен, за да устои на изумрудените ѝ очи и естествена привлекателност.

Скоро войната с чудовищата от подземния свят щеше да започне и Терон разбира, че трябва да пожертва онова, което желае най-много от всичко…

* * *

goreshto sled polunoshtСъблазнителен нощен свят…

Пациентите на психотерапевта д-р Емили Дрейк са склонни да бъдат малко необикновени. Вместо хора с криза на средна възраст или Едипов комплекс Емили лекува вампири с фобия към кръв и сукуби, търсещи смислени взаимоотношения. Но лечението на тези необикновени пациенти е наложило едно важно правило – никога не се доверявай на шифтър. Особено на такива, като детектив Колин Гит, чиито проблясващи очи и аура на хищник карат Емили да осъзнае колко много желае да загуби контрола си…
Тъмен и опасен глад…

Колин не може да се довери на доктора, заедно с който трябва да работи над случая с Нощния Касапин. Защото тя е единственият човек, който може да издаде тайната му – че той е шифтър-вълк. Интелигентна и очарователна, Емили пробужда у Колин диво желание, което опиянява и двамата и ги тласка към ръба…

Притаен в сенките, убиецът чака и дебне…

Нетърпелив да пролее кръвта на Емили и да вкуси от нейния ужас, той ще използва всички средства, за да я унищожи, като включи в отмъщението си и единствения човек, на когото тя се е научила да вярва…

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата