Трейлър за „Терминатор: Генезис“

Арнолд Шварценегер се завръща, а Емилия Кларк е новата Сара Конър!

Късно снощи излезе трейлърът за следващия „Терминатор“. За него вече знаем, че ще видим Арнолд Шварценегер в своя остаряла версия, както и Емилия Кларк в ролята на Сара Конър (Линда Хамилтън няма как да се подмлади). Знаем още, че бившият Доктор Мат Смит също ще има роля, може би на войник от бъдещето, но нямаме много информация. Имаме своите опасения за качеството на предстоящия проект, но сме склонни да му дадем шанс. Стига толкова приказки, да се насочим към самия трейлър:

Какво мислите? Ще става ли новият Terminator за гледане или ще бъде жалък опит за изсмукване на още пари?

Ако трябва да сме честни, Емилия Кларк не ни изглежда особено убедителна, а Арнолд Шварценегер определено е имал и по-добри сцени (без да го смятаме за актьор от висша класа). Добра е идеята да се обърнат ролите на Сара Конър и защитника от бъдещето – тук той уж идва да я пази, а тя се оказва по-боеспособна от него. Добре изглеждат и екшън сцените (напомнят донякъде на двойката), имаме сцени както в бъдещето, така и в миналото/настоящето. Това обаче сякаш са единствените неща, за които можем да се хванем в надеждата си филмът да не опропасти всичките ни добри спомени от поредицата, та дори и от сериала.

Иначе вече е официално потвърдено, че „Генезис“ ще запази събитията от Терминатори 1 и 2, макар и като случили се в паралелна вселена, а филмите 3 и 4, както и сериалът, ще бъдат тотално заличени от континуума. Ходът е рисков, но пък може и да се окаже успешен, въпреки че филмът вече страда от доста гласно изразени съмнения на фенове и критици за качеството му.

Но да не слагаме тигана в огъня преди да сме уловили рибата, нека първо гледаме филма, а после да го отписваме като поредната простотия на Холивудската фабрика за римейкове. Официалната премиерна дата за Terminator: Genisys е 1 юли 2015.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
8 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Mihail

Не съм съгласен с изказаните мнения за Терминатор 3. Смятам, че това беше изобщо най-силния филм в поредицата, с най-добрите ефекти, с най-добрите изпълнители и сюжет. Колкото до Терминатор 4, той беше пародия в истинския смисъл на думата и пълна безмислица.

j

Терминатор 3 и 4 бяха отвратиетелни. Три си беше чиста пародия, а 4-ри приличаше повече на „Трансформърс“ отколкото на оригинала. То не бяха автоботи някакави терминатори стари версии… беше ужасно изпълнение. Да не говорим, че не си спомням плота. Ужасен избор на актьори и музика. За съжаление имам лошото предчувствие, че и този ще се окаже доста зле. Ако бяха изгледали внимателно терминатор едно и две можеха спокойно да направят един смислен филм. Дори не са хванали основнатаа линия. Терминаторите са инфилтратори затова приличат на хора. Една разумна машина няма да създаде големи хуманоидни роботи или някакви от тип 600, 500 и тем подобни бози. Всичко ще е просто, но смъртоносно. Да в единицата Кайл казва, че по-старите модели се разпознавали по кожата, която приличала на гума, но не казва че са приличали на гиганстки метални мумии. Сега пък стар терминатор и куп други простотии. Не че няма да го изгледам, но поне не тая надежда, че ще е нещо смислено.

R-E

Според мен са наляли пари във филма и дори да не стане хит, няма да ме е яд, че съм го гледал. Ефектите са на ниво и като гледам май не са захаросали историята, а са заложили на драматична история с нотки на хумор, което ми е по-вкуса.

Нед Недев

Това включване на Арни не ми вдъхва доверие. Знам ли, може да ме изненада приятно както 4-та.

жоро

Третата част си беше пърен провал. Salvation обаче си беше точно на място. Страхувам се, че тук отново ще излязат от ритъм – Т1000 жълтурко ????

Драго

На мен пък ми хареса. Вярно, че ме тресе носталгията, но ако историята не е някаква пълна боза с брутални plot holes, не виждам един фен какво не би му харесал – сцени от ’84, стария терминатор, нов течен терминатор, и той в ’84, после и по напред има някакви сценки, Сара Конър, която дори си прилича със старата Сара Конър и Арни, който за мен винаги е имал най-малка стойност от цялата работа, ама и той е тук. Ся Termi-Grandpa не знам как ще го обясняват, ама то това да е кусура. Да 1 и 2 са си там основно, ама те са най-добрите части така или иначе. Аз лично Oтивам да се накефя за 2 часа, и толкова 😉

Валентин Стайков

Moже да се очаква много повече от това което имаме в този трейлър, а именно – копирани сцени от първия и втория филм (очеваден опит просто да доиздои кравичката която първия и втория филм направиха), някаква тотална промяна в сюжета която хайде ще им дадем шанс да обяснят, но ми се струва в много голямо несъответствие с атмосферата на предшествениците му; остарял терминатор с побеляла коса?!!??! – това няма въобще да го коментирам…

Знам, че повечето хора плюят 3-тия и 4-тия филм, но за мен дори да са зле изпълнени ( което за мен не е така, но дори да беше! ), поне са последователи и задържат същата мрачна атмосфера на безпомощност. Четвъртият пък си беше за мен уникално добър, обожавам постапокалиптични атмосфери и въпросите които поставиха за размисъл. Освен това като фен на Крисчън Бейл мога да кажа, че е перфектен за ролята…за разлика от актьора който са избрали сега…

Григор Василев

Аз пък не виждам какво всички са тръгнали да се заяждат с трейлъра… То след двойката всеки следващ филм е все по-долнопробен откъм бюджет и липса на идеи, така че този спазва тенденцията. Не виждам какво толкова може да се очаква, та са всички разочаровани.