Без трети сезон за In the Flesh

Британският минисериал е спрян заради бюджетни ограничения.

in the fleshНе са много феновете на зомбита, запознати с британския минисериал In the Flesh, но повечето от тези, които са чували нещичко, са доволни от сложния драматичен и нестандартен поглед върху немъртвите в тази продукция. За тяхно съжаление обаче, сериалът е спрян.

„От плът и кръв“ е сериал на BBC 3, който започна като минисериал през 2013, но направи нов сезон миналата година заради големия си успех. Той разказва за страдащите от Синдрома на частично мъртвите, познати още като зомбита, които са върнали човечността си чрез лечение и лекарства. Бившите зомбита се изправят срещу редица предизвикателства, когато трябва да си общуват с хора, които ги мразят заради причиненото по време на зомби епидемията. Сериалът е получил и две BAFTA-награди – за най-добър минисериал и за най-добър сценарист.

Въпреки че хвалбите продължиха и миналата година, нов сезон няма да има. Изявлението идва от BBC и причината не е че, сериалът не става или няма рейтинг, а защото са наложени бюджетни ограничения, които налагат каналът BBC 3 да стане само онлайн аутлет. Остава бюджет само за един сериал на година и това няма да бъде In the Flesh.

Тъпо, нали? А какво пречеше да се премести In the Flesh по някой от останалите тв-канали на ВВС?? Но така е, когато телевизията е държавна, а не частна. От друга страна, не е невъзможно някой друг канал все пак да купи правата и да продължи да произвежда нови серии. Ще стискаме палци за тази възможност, колкото и да е малка.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
1 коментар

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Миро

Помня го това… мини сериите бяха интересни … но от втори сезон май изгледах само 1-2 епизода и повече не се сетих, което значи че не ме е захласнало особено, кофти за феновете, но всички сме поли от това хапче на „разочароването“ 🙁