Библиотекарите с втори сезон

Благодарение на високия рейтинг TNT поръча нови 10 епизода за The Librarians.

librarians-posterЧестито на феновете! „Библиотекарите“ на TNT ще има втори сезон. Така вторият проект на Ноа Уайли за тази телевизия се присъединява към The Last Ship и ще се завърне за още епизоди.

The Librarians започна в края на миналата година с по-висок от очаквания рейтинг – втория най-добър сериал за телевизията след „Последния кораб“ и втори най-рейтингов нов сериал за кабелна телевизия (отново след „Последния кораб“). Средният брой зрители на епизод е бил 11,4 милиона, с което поръчката на втори сезон от нови 10 епизода се е оказала гарантирана.

„Библиотекарите“ продължава историята на филмите със същото име и се фокусира върху древна организация, скрита под Народната библиотека. Тя пази света от тайната вълшебна реалност, криеща се във всичко наоколо. В главните роли са Ребека Ромийн („Х-мен“), Крисчън Кейн („Ейнджъл“), Линди Буут („Зората на мъртвите“) Джон Ким („Съседи“) и Ноа Уайли („Падащи небеса“).

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
4 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Миро

„то е пълно копие на Хранилището и абсолютно също толкова плоско и безинтересно след 2 епизод.. тцтц“

Ти май не четеш какво сме писали май, май…

Iceni

Гледайте си хранилището като Ви харесва повече, за мен то е пълен боклук

Миро

Моля ?? това нещо избута втори сезон ли ? е нее КАК ? 🙂 то е пълно копие на Хранилището и абсолютно също толкова плоско и безинтересно след 2 епизод.. тцтц

SargoS

Хмм, имаше май един сериал за едно хранилище… с номер 13 🙂