Ognenata naslednica

Коя е Огнената наследница?

Излезе „Огнената наследница“ от Сара Дж. Маас, трета книга от поредицата „Стъкленият трон“, изд. „Егмонт България“.

Ognenata naslednica cccНа пазара вече можете да намерите третата книга от приключенската фентъзи поредица „Стъкленият трон“ – „Огнената наследница“. Както вече е стандартно за издателство „Егмонт България“, тя излиза едновременно в хартиен и електронен формат, като вторият е по-евтин.

Селена Сардотиен оцеля след смъртоносна надпревара и унищожителнa любов, но на нечувана цена. Сега тя трябва да достигне до нова земя и да се изправи пред мрачна истина… тази за потеклото си. А това ще промени живота и бъдещето й завинаги.

Междувременно жестоки, чудовищни войски събират сили, за да поробят света й. За да ги победи, Селена трябва да открие сили да се пребори не само с вътрешните си демони, но и да надвие злото, което заплашва да бъде отприщено. Кралският асасин поема по пътя на великата си съдба в третата част на великолепната поредица „Стъкленият трон”.

Сара Маас живее в Южна Каролина. Обожава приказките и балета, пие прекалено много кафе и е фен на популярните тв програми. Когато не е заета да пише фентъзи романи за тийнейджъри, обикаля калифорнийското крайбрежие.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата