misti tt

Още Саванти

Излезе „Мисти“, четвъртата книга от поредицата „Саванти“ на Джос Стърлинг и Егмонт България.

Misti ccОще Саванти и още техни приключения ще намерим в четвъртата книга от едноименната поредица на Джос Стърлинг, „Мисти“.

Около Мисти непрекъснато се случват бъркотии. Родена с дарбата винаги да изрича истината, тя постоянно се оказва в големи неприятности. Когато среща Алекс, уверен и безкрайно очарователен, Мисти е твърдо решена да не се сближава много с него… Някой толкова перфектен никога няма да бъде с нея, нали така? Но тъмна сила атакува обществото на Савантите – безмилостен убиец преследва младите хора със специални умения. Скоро един от тях ще бъде отведен до прага на смъртта… и отвъд. Дали Мисти и Алекс ще успеят да преодолеят различията си и заедно да победят злото, надвиснало над тях? Ще узнаете, ако се впуснете в приключенията от страниците на „Мисти”.

Джос Стърлинг е псевдоним на британската писателка Джулия Голдинг. Родена през 1966 г. в Лондон, тя е доктор по английска литература от университета в Оксфорд. Автор е на повече от 30 романи в най-различни жанрове – исторически, фентъзи, приключески. Носител на престижни литературни награди, тя пише и под псевдонима Ив Едуардс. Книгите ѝ са преведени на множество езици, продадени в над половин милион копия по цял свят.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата