Отново в Хотел Трансилвания

Тази година ще излезе продължение на хитовата анимация от 2012 г. – готов е първият тийзър.

Също като повечето от анимациите на Пиксар, „Хотел Трансилвания“ беше по-приятна от очакваното комедийка, полезна както за да ни разсмее, така и за да научи децата ненатрапчиво на някои съвременни ценности. Благодарение на успеха на лентата от руснака Генди Тартаковски, през септември ще бъде пуснато продължение, в което ще видим внука на Драк (граф Дракула, собственик на хотела) – резултат от пламналата в миналия филм любов между вампирската му дъщеря Мейвис и човешкия турист Джони.

Драк ще открива с все по-голямо съжаление, че внукът му, получовек – полувампир, май не е наследил почти нищо от вампирската си страна. Още по-трудна ще стане ситуацията, когато на гости му дойде баща му Влад, който е хиперконсервативен и едва ли ще приеме лесно, че хотелът вече е отворен за хора, а правнукът му не е чистокръвен вампир. Мейвис също ще изживее свой собствен културен шок, тъй като ще гостува на родителите на Джони.

Филма ще озвучават Адам Сандлър, Селена Гомес, Дейвид Спейд, Стив Бушеми, Кевин Джеймс, Анди Самбърг, Кигън Майкъл Кий, Фран Дрешър и Мел Брукс, а по нашите кина вероятно ще върви и с дублаж на български от известни наши актьори и певци. В първия филм участие взеха Георги Спасов, Еленa Колева, Здравко Димитров, Николай Урумов, Албена Михова, Момчил Степанов, Илиян Марков, Латинка Петрова, като голяма част от тях сигурно ще се завърнат и за втората част.

Премиерата е насрочена за 25 септември.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |