2 коментара
cw-logo  120730190655

Трейлър за предстоящия сериал The Messengers

Ангелите на Апокалипсиса идват по телевизия CW!

От американската телевизия „The CW“ (която ни предостави хитови сериали като „Стрелата“, „Светкавицата“, „Стотимата“, „Свръхестествено“, „Дневниците на вампира“ и др.) пуснаха нов трейлър за предстоящия си нов проект – „Вестителите“.

messengerssdad-700x400Клипчето акцентира върху пет ангела които са натоварени с задачата да спрат Дявола и Края на света.

От краткото резюме разбираме, че:

Когато мистериозен обект се разбива на Земята, шоковата вълна от експлозията засяга петима непознати, които се събуждат със способности, на които не могат да повярват. Най-мистериозният персонаж е „Мъжът“, който носи смърт и страдание навсякъде, където се появи. Колелата на Откровението започват да се въртят и петимата току-що покръстени Ангели на Апокалипсиса вероятно са единствената надежда Денят на Страшния съд да бъде спрян.

В сериала участват:  Шантел Вансантел (Gang Related, One Tree Hill), Джон Флетчер (City of Dreams), София Блек Д’елия (Betrayal, Gossip Girl),  Джей Ди Пардо (Revolution) и др.

https://www.youtube.com/watch?v=aG8P4DpPJY0

Вестителите се очаква да „удари“ малкия екран на 17 Април. Как мислите, ще бъде ли добавен в списъка с любимите ви сериали или отива в игнор листа?

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата