18 коментара
the vampire diaries season 6 by gun4ux-d828592

Край! Нина Добрев напуска „Дневниците на вампира“

Въпреки това, сериалът вероятно ще продължи и след нея.

Ако не сте го чули вече от друго място, то пригответе си носните кърпички за прочитането на тази новина! Феновете на хитовия „Дневниците на вампира“ ще се изправят пред сериозно предизвикателство наесен година, когато любимият им сериал ще се завърне без водещата си актриса – Нина Добрев.

Нашенската красавица потвърди новината с пост в Инстаграм.

Скъпо вампирско семейство,

Прекарах най-красивия уикенд на езеро Ланиер в Джорджия с моето собствено вампирско семейство, кастът и екипът на The Vampire Diaries. Искам да съм първата, която ще ви каже, че това не беше просто празнуване на Великден, а беше и парти за сбогуване. Винаги съм искала историята на Елена да бъде приключение в шест сезона и в тези шест години изживях приключението на живота си. Бях човек, вампир, двойник, луд безсмъртен, двойник, преструващ се на човек и човек, преструващ се на двойник. Бях отвличана, убивана, съживявана, измъчвана, проклината, обладавана, бях мъртва и немъртва и все още има какво ново да покаже героинята ми преди финала на шести сезон през май. Елена се влюби не веднъж, а два пъти, в две половинки, и аз самата си спечелих някои от най-добрите приятели, които някога ще познавам, изградих си семейство, което ще обичам винаги.

Има още какво да преживеем, преди да приключим, и ви обещавам, че ще чуете всичко за преживяванията ми през следващия месец, но дотогава ви каня да се качите на това влакче на ужасите, което представлява животът на Елена Гилбърт, и заедно да я почетем и да й кажем „сбогом“, преди да продължа към следващата глава от живота си. Искам да споделя това „сбогом“ с всички вас, прекрасните фенове, които ми дадохте повече любов, подкрепа и страст, отколкото едно момиче от Канада се е надявала да получи преди 7 години, когато отиде на прослушване за онзи „сериал, подобен на „Здрач“. Обичам ви! Затегнете коланите си! Ако мислите, че знаете какво ви очаква – грешите!

С обич, Нина!

Въпреки решението й, седми сезон вече е поръчан и потвърден от CW. Дали сериалът ще оцелее без Нина? Все пак той успя да се разклони в доста успешния „Първородните“, така че вселената явно има достатъчно потенциал за интересни истории. „Дневниците на вампира“ без Елена Гилбърт ще е като „Истинска кръв“ без Суки Стакхаус, но, ако трябва да сме честни, последните сезони на True Blood показаха, че героите могат да се забъркат в интересни сюжети и без главната актриса да е около тях. Определено обаче ще бъде предизвикателство за сценаристите да постигнат удължаване на сериала след този удар, но всички от екипа побързаха да я подкрепят в решението й.

Последните 5 епизода с участието на Нина ще започнат да излизат на 17 април наше време, а за седми сезон… тепърва ще видим какво ни очаква.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата