Обявиха ново продължение на хитовата игра Deus Ex

От японската геймърска компания Square Enix обявиха продължението на хитовата футуристична игра от преди няколко години!

Помните ли Deus Ex ? Едно смело заглавие в геймърския свят, което се появи преди 3-4 г. и успя да спечели доста верни последователи по целия свят. Е, вярно, че историята не е нещо оригинално (Blade Runner + Total Recall), но определено беше една от най-добрите визуализации от жанра в последно време.

След една „вирусна“ рекламна кампания в Twitch, от компанията-майка – „Скуер Еникс“ (Square Enix) обявиха своето дългоочаквано продължение, което ще се казва Deus Ex: Mankind Divided.

Ето какво си позволиха да ни споделят от сюжета на новата част:

Много сме горди да Ви представим днес трейлъра на Deus Ex: Mankind Divided, която излиза скоро за Plastation 4, Xbox One and PC, така че изгасете лампите, увеличете си звука на колоните и го гледайте на висока резолюция от поне 1080p ! 

Имахме огромното удоволствие да работим заедно със студиото за визуални ефекти на Square Enix, за да Ви представим този трейлър, който да Ви опише атмосферата в Deus Ex: Mankind Divided. Историята в играта се развива през 2029г., две години след събитията в Deus Ex: Human Revolution и неприятния „Ауг  (от англ. Augmentation) инцидент“, който се случи в Панчеа, който наложи края в златната ера на човешките подобрения. Тези ужасни събития изплашиха света и причиниха изолацията и отчуждаването на повечето „подобрени“ / augmented/ хора.

В Mankind Divided ще видим и завръщането на Адам Янсен, главния герой от предишната игра, който сега е агент от „Борба с тероризма“, който работи по неговите си противоречиви правила и разбирания. Оборудван с нови подобрения, Янсен ще пътува по целия свят, разкриващ мащабна конспирация, зад която стоят тайни организации, опитващи се да контролират съдбата на света.

Новото заглавие ще бъде разработвано оt Eidos Interactive Montreal, като няма обявена точна дата за премиера на играта, но, имайки предвид историята на разработчиците, по всяка вероятност ще мине известно време….

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
2 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Миро

Аз само последната и беше интересна да кажа леко… препоръчва се при нужда да се трепе време 🙂

Петър Атанасов

Изглежда супер, въпреки че аз не съм играл нищо от поредицата.