Поръчаха още един сезон за Last Man on Earth

Комедията на Fox впечатли както зрителите, така и критиците, поради което си заслужи поне още една година живот.

„Последният човек на Земята“ се оказа една от изненадите на сезона. Харесвана от критиците и гледана от зрителите, комедията си спечели куп хвалби. Новите разкрития в сюжета и членове на актьорския състав показаха, че заглавието подвежда и Фил Милър не е последният човек на Земята, но това се очакваше. Хубавото е, че всеки от добавените герои допринася за нестандартната атмосфера в сериала.

Дотук успехът сред критиците е безспорен, а рейтингите са силни и сравнително постоянни. Ето защо новината за поръчката на втори сезон не изненадва никого. Президентът на Fox казва следното:

Знаехме, че имаме нещо специално с The Last Man on Earth. Той е един от тези редки сериали, които продължават да добавят дълбочина на сюжета си седмица след седмица. Много сме развълнувани, че този смел, оригинален и изобретателен сериал беше харесан както от зрителите, така и от критиците, и нямаме търпение да видим къде ще ни отведе творческия гений на Уил, Фил и Крис (трите основни творчески сили зад проекта) в сезон две.

Следващият епизод е специален, двоен, и в него Фил „най-накрая ще бъде застигнат от малко добър късмет“, според описанието. Дали сериалът ще запази нивото си (както догодина, така и за остатъка от първи сезон), предстои да видим, но новината определено е добра за феновете и за тези, които търсят нещо различно. Епизодите излизат всеки понеделник наше време.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
4 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Жорко

Не ми харесва хумора е абсолютна нула и между сериите няма никаква разлика всичките се разказват за едно и също и няма развитие няма негативни герои!

SargoS

Сериала си го бива. Доста е алтернативен и хумора е специфичен. Определено става за гледане

Атанас

Американска лоботомия лоша идея лош подбор на актьори скука и пак скука

Миро

Гледах пилотката и не останах особено развеселен или очарован.. не е зле, но не знам дали ще му дам втори шанс.