7 коментара
maze-runner-the-scorch-trials

Трейлър за „Лабиринтът: В обгорените земи“

Няколко актьори от „Игра на тронове“ ще участват в продължението на „Лабиринтът: Невъзможно бягство“ по книгите на Джеймс Дашнър.

Въпреки че идва след „Игрите на глада“ и „Дивергенти“, филмирането на поредицата The Maze Runner беше добър ход и „Лабиринтът: Невъзможно бягство“ успя да намери своята публика. Тази година ще видим продължението – „Лабиринтът: В обгорените земи“. Във втория филм изпитанията пред главния герой ще накарат първия лабиринт да изглежда като детска игра.

Бутон за зареждане на YouTube видео

В главната роля продължава да е звездата от „Тийн вълк“ Дилън О`Браян. Към него обаче се присъединяват цял куп звезди от „Игра на тронове“ – още в трейлъра виждаме Ейдън Гилън, който отново ще приложи уменията си за манипулация върху младежи. Неговият герой, Дженсън, ще предложи спасение на огладнелите деца от Лабиринта, но истинските му намерения ще се окажат не толкова чисти. Неговите колеги Томас Броуди-Сангстър (Жожен Рийд от сериала) и Натали Емануел (Мисандей) ще му помагат в привличането на фенове на Game of Thrones. Другите по-значими актьори в продължението са Роза Салазар, Катрин МакНамара, Джейкъб Лофланд, Джанкарло Еспозито, Лили Тейлър и Бари Пепър, както и завръщащите се от първата част Кая Скоделарио, Ки Хонг Лий и Патриша Кларксън.

В следващата глава от епичната сага „Лабиринтът“ Томас и неговите Езерни ще се изправят пред най-голямото си предизвикателство досега: да намерят следи за мистериозната и мощна организация, позната като ЗЛО. Тяхното пътешествие ще ги отведе до Обгорените земи, огромна пустиня, пълна с невъобразими пречки. Глейдърите се обединяват с бойците от съпротивата и се изправят срещу много по-голяма и силна войска, за да разкрият какви са плановете за техните съдби.

Очакванията са сюжетът отново да се държи доста близо до книгата, така че, ако ви е интересно, можете да прочетете нейното ревю тук.

Maze Runner: The Scorch Trials идва по кината на 18 септември.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата