Да изчезнем с Матю Фокс

Трейлър за ледения зомби хорър Extinction.

След като сериалът „Изгубени“ приключи, голяма част от звездите му се загубиха. Една от тях е Матю Фокс, който след Lost не е направил нищо съществено. Феновете му обаче да не се притесняват – скоро с него ще излезе нов филм – Extinction. Това е постапокалиптичен хорър, режисиран от Мигел Анхел Вивас („Отвлечена“), в който Матю Фокс и Джефри Донован са в главните роли. Техните персонажи оцеляват в условия на ядрена зима и трябва да се борят с мутирали зомбита във вледенения си град.

Може да не е с голям бюджет, но изглежда ефектен. Сниман е в Будапеща през 2014 г. и сега най-накрая има дистрибутор, чрез който да види бял свят. За феновете на жанра би трябвало да изглежда интересен. Официалният сюжет гласи следното:

В продължение на 9 години Патрик, Джак и дъщеря му Лу са оцелявали в условията на зомби апокалипсис, барикадирайки се в замръзналото градче Хармони. Чудовищата са изчезнали, няма следи от други оцелели, но постоянният страх от неизвестното започва да оказва влияние на необичайната група. Когато Патрик отива да търси храна, той открива, че немъртвите са се върнали и са еволюирали в нещо ужасяващо, отвъд всякакви представи. Дали последните представители на човешката раса ще оцелеят след втори зомби апокалипсис?“Изчезване“ излиза в САЩ на 31 юли, но едва ли ще стигне до родните кина.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
3 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Жорко

Трейлър и инфо за предстоящият старт на Fear the Walking Dead кога ще има?

Веско

Във руските сайтове за безплатно видео споделяне ще го има само трябва да знаете руски!

Валентин Стайков

Изглежда доста добре!