ОБНОВЕНА: Мат Деймън представя марсианците

Тийзър И ТРЕЙЛЪР за „Марсианецът“.

Космосът е доста неподходящо място за претърпяване на авария. Докато на пътя винаги ще се намери кой да ти помогне, извън Земята е тъмно, студено, самотно и безатмосферно. След разходката на Сандра Бълок из околоземното пространство в „Гравитация“ и голямото приключение на Матю МакКонъхи в „Интерстелар“, ред е на Мат Деймън да изпита подобни неприятности във филма на Ридли Скот „Марсианецът“.

Сюжетът е взет от едноименния роман на Анди Уиър (очаквайте ревю скоро) „Марсианецът“. Също като при „Гравитация“, тъй като технологиите за реализацията на сюжета съществуват наистина, трудно е да се каже дали това е научна фантастика или не. Става дума за астронавт, който се оказва закотвен на Марс и трябва да оцелее докато някой успее да го спаси. Той обаче няма да е съвсем сам, или поне не през целия филм, защото още първото клипче от проекта служи, за да представи целия екипаж. Той включва Кейт Мара, Майкъл Пеня, Джесика Частейн, Аксел Хени и Себастиан Стан.

The Martian със сигурност ще бъде сравняван с Gravity и Interstellar, тъй като има немалко прилики, но същевременно и доста разлики. Така или иначе, окуражаващо е да видим, че се правят все повече филми за космоса.

Последният проект на Ридли Скот, „Изход: Богове и царе“ се оказа недолюбван както от критици, така и от публика, но вероятно завръщане към научната фантастика е точно това, което е нужно на режисьора, за да се върне на върха. Заради този проект е забавен и „Прометей 2“, а книгата е доста интересна, така че очакванията ни са големи.

Премиерата на „Марсианецът“ е на 25 ноември.

Днес излезе и трейлър за филма, който го прави да изглежда още по-интересен (и още по-подобен на „Гравитация“, но в добрия смисъл):

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |