Нов Mass Effect за догодина

Mass Effect Andromeda се очаква за Коледа 2016.

Историята на командир Шепард завърши по доста неприятен начин, но последните 10 минути от сюжета не могат да зацапат брилянта, който представлява поредицата Mass Effect. С десетки извънземни раси, много от които играчът може да отстрелва или въвлича в романс – по негов избор – и със завладяващ сюжет игрите станаха хит за BioWare.

След края на третата игра галактиката вече е спасена (освен ако не сте пропуснали да съберете достатъчно точки или не сте направили моята грешка да откажете да играете по свирката на детенцето накрая), рийпърите са далечен спомен и животът продължава. Феновете чакаха с нетърпение да излязат някакви новини за четвъртата част от поредицата и сега най-после ги огря. Mass Effect Andromeda е официално обявена и си има красив трейлър:

Новата игра ще е с нов главен герой (или героиня, пак по избор) и няма да продължава или разширява историята на първите три. Сюжетът ще се развива на ново място и в ново време, макар и в същата вселена и няма да се отдалечава от оригиналната концепция (главният герой ще е човек, пътуващ из галактиката и събиращ екип от приключенци, с които да се бие рамо до рамо или да се сваля).

Трейлърът е част от изкушенията на гейминг конвенцията Е3. BioWare не залагат на детайли от сюжета, а на визии. Очевидно, както досега, ще бъдат посетени различни светове – от бушуващи вулкани до тучни градини. Енджинът за трейлъра е Frostbite, също като на играта, а фокусът е върху компютрите и конзолите от сегашното поколение.

Очакваме играта догодина, вероятно за Коледа, освен ако междувременно не се наложат отлагания.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
5 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Миро

Аз съм на PS сега остана и X бокс да взема … 🙂

джони

Купете си „хбох one“, кви компютри за тази игра 🙂 връзвате 55 инчовия и се кефите.

Миро

Еми аз цял компютър няма сигурно да ми се наложи, но РАМ със сигурност 4е аз сега съм с 4ГБ а за тази ще трябват може би 6 или повече, но зависи пак, ако не са пипали много графичния енджън а само са го „по украсили“ може да минем метър 😉 .

Петър Атанасов

Дано да не ми се налага да си купувам нов компютър, за да я играя 🙂 И дано да е по-добра от първите три части, защото дори и без края имам доста забележки по спазването на канона, персонажите и т.н. Но като за игра, разбира се, си е супер!

Миро

иеаху ууу 🙂 🙂 тц на дърти години се радвам като 10 г. дете на тази новина !