ED Cover.indd

Какво е всеки ден да си в различно тяло?

В събота излиза „Всеки ден“ на Дейвид Левитан, изд. „Егмонт България“.

ED_Cover.inddНов роман от Дейвид Левитан ще предложи на българските читатели издателство „Егмонт”. Това е „Всеки ден”, който излиза едновременно в хартиен и електронен формат на 4 юли. Книгата е номинирана за най-различни престижни литературни награди и бестселър на New York Times. И това не е никак чудно, предвид факта, че авторът й има зад гърба си няколко популярни и успешни романа, сред които „Уил Грейсън, Уил Грейсън”, написана в съавторство с Джон Грийн.

Никога няма предупреждение къде ще бъде, кого ще бъде. А се е примирил с това, дори е установил правила, според които да живее: Никога не се привързвай прекалено много. Избягвай да бъдеш забелязван. Не се намесвай.

Всичко е наред до сутринта, в която А се буди в тялото на Джъстин и среща неговата приятелка– Рианън. От този момент нататък всички правила, според които А живее, вече не важат. Защото най-накрая А намира някого, с когото иска да бъде. Всеки ден.

Дейвид Левитан е популярен американски автор на книги за тийнейджъри. Сред най-известните му романи се нареждат Nick and Norah’s Infinite Playlist, публикуван през 2006 г. и адаптиран за големия екран през 2008 г., „Уил Грейсън, Уил Грейсън”, написан в съавторство с Джон Грийн, и „Здраво прегърни ме”, която разказва историята на Тайни Купър от „Уил Грейсън, Уил Грейсън”.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата